något underbart

hejsan förlåt att jag inte skrivit på länge.

Jag måste berätta en sak som hände. :

Jag och mamma var på väg hem, när en skata flög framför bilen och vi hörde att det fastnade. Som tur var vi nära vårt hus och då när vi stannade på gården så gick jag och kollade fram på bilen.

Där satt skatan fast. Jag är en djurälskare så jag började förstås att gråta. Men mamma tog bort honom från bilen då såg vi att det levde!  Mamma la den på backen men den kunde inte flyga. Jag sa att vi inte kunde släppa den, den kunde ju inte klara sig. Så vi la han på marken och försökte få han att flyga då gick det inte för honom.



Vi tog honom till baksidan för att hjälpa han där då började han skrika. Och rätt som det var flög han!!!!!! Jag blev jätte glad när han flög iväg. Jag döppte han till Skatis.


Jag önskar dig Skatis ett bra liv:



<3<3<3<3<3

mvh/Soffan

Vill ni träffa mig i panfu?

Ja rubriken säger allt! Jag är inne på panfu nu! Jag är inne på världen Pandasia. Jag är på idrottsplatsen om ni vill möta mig! Men jag måste nog logga ut efter några minuter men om ni vill träffa mig lite snabbt!


Hoppas vi ses!

mvh / Lollo

Whoho!


Hejsan alla det är Lollo här!
Jag är så glad vet ni varför? Okej jag ska berätta!

Jag var på en promenad i hamnen, och såg en panda som liknade lo. asså Pandalo33. Då kom jag och tänkta på henne! Minns ni brevet hon skickade ett tag sen? Det finns här, om ni vill se. Jag gick närmare pandan. När jag var nära såg jag att det var Pandalo!!! Jag sprang fram till henne och skrek : Pandalo! Alla tittade på mig och Lo vände sig om. Vi kramde varandra länge! Jag vet jag ser ut som en tjuv! :P Hon berättade att det var i dag hon kom till panfu. Och jag har bjudit in henne till bloggen en applåd för PANDALO33!!!!

Hejsan!
Jag ska berätta varför jag kom så sent till panfu. Det är egentligen ingen historia direkt, men det var så att båten jag åkte på fick ett hål! Alla på båten klarade oss för det gick hål på båten för vi körde in i ett isberg. ( Jag vet det blev värsta titanic!) Men det var som en liten ö på isberget brevid som vi bodde på tills några dagar efter hittade dom oss och vi fick åka till panfu. Jag har hört att det bor en ond trollkarlspirat eller vad detvar där som tänker komma till panfu bara för att vi bodde på ön! Själv såg jag inte honom men alla hörde honom! Han skulle komma när han listat ut sin hämd!

Vad hemskt! Men nu till nått bättre! Lo, du vet att du får skriva i bloggen när du vill!

Tack men jag gör det nog i bland bara! Nu måste jag till min koja och se om den har blivit full i damm! Hejdå! Vi ses!
Hejdå säger jag nog okså! Ses!


/ Lollo och Lo

SOMMARLOV!

Hejsan alla glada!

I går fick jag sommarlov!!!!! Andledningen till att jag skriver det i dag var för jag sov hos en kompis. Ja, vi var ju åtta stycken som gjorde det men aja.

Ingen klocka ringer mer,. ingen skola snart man ser. Hej och mors goodbye gamla plugg! Ingen klocka ringer mer,. ingen skola snart man ser, inte gör det oss ett dugg! GAMLA PLUGG!

Haha den låten för sexorna sjunga varje år innan dom börjar högstadiet! Fast vårat högstadie ligger bara några meter ifrån den "vanliga" skolan som jag går i nu.



Som tradision på vår skola sissta dagen är : Att vi får glass, och att vi slutar halv ett och att vi inte jobbar nått!

Oj och efter skolan som tradision får sexorna springa runt med vatten hinkar och kasta på lärarna! Hihi jätte kul!

Så sjunger vi i kyrkan på kvällen och fikar hemma med släckten och så jaja...

Ses!
mvh / SoffaN

Kommer inte på någe....

Hejsan sorry jag har inte skrivit på ett tag! Men jag vill fråga en sak skriv om du vill i komentar rutan:

Är det nån som vill skapa en blogg tillsammans med mig?

Jag kanske vill göra det men då gäller detta regler:

Att vi ska prata väldigt mycket om bloggen inte bara bestämma saker utan att fråga den andra.

Håll dig helst till temat: Club Pengui, Panfu,Pandanda,sims,iite det riktiga livet, spel, sagor, och ja sånt.

Dela inte ut för mycket privatinformation.

det var dom reglerna jag kom på nu.

Om du vill detta skriv en komentar här är ett exempel:



OBS!
Glöm verkligen inte en e-post så jag kan kontakta dig eller väldigt gärna ditt bloggnamn om du har en blogg. Komentera och skicka ett mail till [email protected] .


mvh/ SoffaN

RSS 2.0